Dagny x Undergrunn

Bak enhver kunstnerisk ambisjon står det er enormt dedikert teknisk team. I dynamiske kunstneriske prosesser er det ofte stor utvikling fra en jobb bookes og til vi er klare til show. Bak Dagny og Undergrunn sine tre fantastiske konserter i Oslo Spektrum 16.-18. november ligger et enormt planleggings- og koordineringsarbeid.

Ledet av vår egen prosjektleder, Kristoffer Sandaas, tok teamet i Spectre ansvaret for å konkretisere ambisjoner og ideer fra to dyktige kunstneriske team, og gjorde jobben med å realisere deres visjoner foran 25000 ekstatiske publikummere. Med 630 arbeidsskift på én uke rigget vi opp, om og ned to vidt forskjellige design med utallige lysarmaturer, LED-skjermer, PA, scene og scenografi på rett plass til rett tid.

Spectre leverte teknisk produksjon og utstyr til alle tre konsertene på oppdrag fra Live Nation og ACT, med god hjelp til utstyr og personell fra Filament, STG, Creative Technology, Trippel M, Pyroteknikk, Pro Systemer, Stage Co, Showlab, Sonic City, Beleven, Intense, Oslo Spektrum og Oslokru.

Vi er stolte over å ha levert fantastiske publikumsopplevelser for fantastiske artister, og gleder oss til neste gang.

Foto opprigg: Spectre
Foto Dagny: Hedda Mikkelborg og Robin Bøe
Foto Undergrunn: Michael Ray Very Cruz Angeles og Orkidé World