God jul!

Den 24. desember er dagen mange familier stryker penklærne, vasker gangen og forbereder juleselskapet. Dessverre har ikke alle denne muligheten, og det finnes flere mennesker i verden som får det ekstra tøft nå i disse juletider.

Befolkningen i Ukraina kjemper for tiden en kamp på liv og død i en periode med krig, kulde og elendighet. Situasjonen er kritisk…..

Russland har bombet nødvendig infrastruktur i flere storbyer og mange mennesker står uten strøm og varme. Livsnødvendig utstyr på sykehusene og varmeovner driftes av små, bærbare aggregater. Aggregatene bidrar til å redde mange liv, men tilgangen på disse er dessverre svært begrenset.

Spectre har gjennom 2022 fått muligheten til å levere flere fine produksjoner. Med tilliten våre kunder har gitt oss, hardt arbeid og fokus på bruktsalg, har vi valgt å kjøpe inn 24 splitter nye aggregater som vi sender til Ukraina. Aggregatene, av type Hyundai HY3900, vil bli fraktet ned til det Ukrainske brannvesenet, som sørger for at de blir distribuert til de mest kritiske plassene som trenger strøm for å redde liv.

For Spectre er dette et stort bidrag, allikevel er det lite sett i perspektivet med hvor store problemene er i Ukraina. Vi føler at tiden er inne for å grave litt ekstra dypt i lommene for å støtte noen som virkelig trenger hjelp nå. Vi håper at vi kan inspirere andre til å gjøre noe tilsvarende. Sammen er vi sterke!

Tusen takk til Norsk Ukrainsk brann- og ambulansestøtte for at dere hjelper oss med å få utstyret ned til de som faktisk trenger det. Takk til Grim Maskin Service for at dere hjalp oss å skaffe til veie dette utstyret som vi sender nedover. Vi anbefaler å ta kontakt med noen av disse dersom dere også ønsker å bidra.

Tusen takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere. Vi ønsker dere en god jul og et godt nyttår!