Kloke hoder, høsten 2022

Det finnes mange dyktige mennesker i sceneteknisk bransje. Fire av de aller flinkeste hadde sin første arbeidsdag på fulltid hos Spectre i løpet av denne høsten. Disse gutta er vi så glade for å ha på laget at vi feirer med både sjokoladekake og konfetti!

Stefan Bahrawy
Teknisk leder rigg & scene
Fra oktober, 2022

Stefan er kanskje Norges råeste når det kommer til planlegging og beregning av scenetekniske konstruksjoner – han er som Wikipedia eller et teknisk bibliotek innenfor fagfeltet. Det er flere av hans kollegaer i Spectre som helt åpenbart tror at Stefan spiser aluminium og stål til både frokost og kvelds. Stefan kan gjøre alle mulige beregninger, og er det noe han ikke kan, så leser han 10 bøker og lærer seg det! Stefan er tryggheten selv når du er på konsert og lurer på om all vekten av det som henger over hodet ditt er beregnet og kalkulert ned til minste mutter.


Arne Skraastad
Scenetekniker / Rigger
Fra oktober, 2022

Arne er en rutinert og erfaren kar som løser det aller meste ute i felten. Han har tung kompetanse innenfor scene og rigg, og er ikke minst skikkelig dyktig til å lede andre mennesker ute på arbeidsplassen. Arne har en enorm arbeidskapasitet og en arbeidsmoral andre bare kan drømme om. Først inn – sist ut. Han sørger for et godt miljø, og har alltid et glimt i øyet.


Henning P. Kolstad
Lagermedarbeider
Fra november, 2022

Si hei til Henning! Han ser kanskje skummel ut på bildet, men han er både blid, imøtekommende og habil på piano. Replikkene hans hagler kjapt og treffsikkert og Henning sørger for utelukkende god stemning på lageret vårt på Heia. Fra 1. november ble Henning ansatt som lagermedarbeider i 100% fast stilling og skal fremover sørge for at alt utstyr blir pakket og utlevert ryddig og skinnende rent – noe han allerede er skikkelig god på. Vi er veldig happy for å ha Henning med på laget!


Kai Rune Melby
Lystekniker
Fra november, 2022

Kai Rune er endelig en del av Spectre gjengen! Han har på mange måter alltid vært dette gjennom mange prosjekter ute i felten for oss. Kai Rune tiltrer som lystekniker og dere vil møte hans blide åsyn ute på mange av våre kommende prosjekter. Det som er mest imponerende med Kai Rune, er at han smiler og ler uansett hva som skjer, og han har en ekstrem evne til å tilnærme seg ny kunnskap. En såkalt «svamp»…!