Kloke hoder, våren 2022

Vi girer opp mot sommeren – og da trengs det flere folk! Vi har funnet de aller beste og her er en liten oppsummering av våre nye tilskudd.

Henrik Engen
Lagermedarbeider
Fra februar, 2022

Henrik er nok allerede kjent for mange da han tidligere har jobbet i Bary. Denne karen er ryddig, pliktoppfyllende og rett og slett definisjonen på en jovial type – akkurat det vi trenger på vårt lager.


Jon Halvor Nysveen
Service
Fra mars, 2022

Jon Halvor er rett og slett et unikum når det kommer til service og fikser alt som måtte dukke opp på servicebua – han er vår helt med loddebolt og multimeter. Mange vil kjenne igjen Jon Halvor fra Bary og det er godt å ha han tilbake som fast inventar.


Terje Hvam
Prosjektleder
Fra mars, 2022

Vi ønsker Terje Hvam velkommen som prosjektleder i Spectre! Terje har mange års erfaring med prosjektering og gjennomføring av arrangementer i egen regi. Mange vil også huske Terje fra hans tid som prosjektleder i Bary. Terje vil i all hovedsak jobbe mest med Karpe, som har lagt opp til mye aktivitet i 2022, men han vil også være et solid tilskudd med mye kapasitet og kompetanse i årene som kommer. Vi er veldig glad for at Terje er «tilbake»!


Sindre Berntsen
Teknisk leder lys
Fra mai, 2022

Sindre har opparbeidet seg et kjent navn i bransjen med bred kompetanse, høy presisjon og med utrolig stor kapasitet. Sindre har den siste tiden jobbet i NRK, og hatt teknisk lysansvar for mange av deres prosjekter. I Spectre vil han være teknisk leder for lysavdelingen og vil kunne bistå både kunder og prosjektledere med fagkompetanse for alt som omhandler lys.

Se flere av våre kloke hoder her!