Spectre først ut med L-Acoustic K3 i Norge!

Det var med stor spenning og entusiasme de store pallene fra Frankrike ble pakket opp før jul. L-Acoustic er en av verdens ledende høyttalerprodusenter, med Scandec som distributør for Norge.

Endelig kan vi glede oss over at det nyeste systemet fra L-Acoustic har ankommet landet – med adresse på lageret til Spectre på Heia. Utstyret ankom riktignok i en periode der bransjen vår var (og er) nedstengt, men vi ser lyst på fremtiden og gleder oss til at dette systemet skal få levere musikk, glede og opplevelser til mange.

L-Acoustics K3 er en fullformat PA som egner seg for arrangementer i alle størrelser – fra sal til arena. Systemet er kompakt og har lav vekt, samt et gjennomtenkt riggsystem, noe som gjør at det passer godt til de aller fleste produksjoner. I alt har det nå i førsteomgang ankommet nesten 4 tonn med høyttalere og tilbehør til oss i Spectre! Samlet sett blir dette et komplett K3-system med KX-standard – noe som innebærer full digital AVB signaldistribusjon og L-Acoustics P1 systemmatrise med M1 systemoptimaliseringsverktøy. Siste generasjon riggsystem, optimaliserte transportløsninger og full digital signalkjede vil bidra til redusert riggtid ute på produksjon. Den kompakte størrelsen og lavere vekt reduserer transportbehov og ikke minst miljøavtrykket til systemet betraktelig.

(saken fortsetter under bildet)

L-Acoustics er en av verdens ledende høyttalerprodusenter og i 1993 lanserte de høyttalersystemet V-DOSC, som i mange år har vært en referanse for profesjonelle line-array systemer. Siden den gang har L-Acoustics videreutviklet en solid, innovativ og bred produktportefølje. L-Acoustics har blitt et veletablert merke i Norge, noe som gjør det enkelt for «cross-rental» mellom produksjonsselskapene. Alt dette, inkludert et veldig godt samarbeid med Scandec, gjorde at valget vårt endte på L-Acoustics denne gang!

Spectre har i 2020 også investert i flere produkter fra L-Acoustic som KivaII, KS21, X8 og A10.

Nysgjerrig? Gi lyd, og vi viser gjerne frem!

Takk til Scandec for god hjelp og support så langt.

Morten Bakke (daglig leder) og Marius Ryen (lageransvarlig) er fornøyde typer!