Stjerneturné med Stjernekampvinner

Tidligere i vinter fikk vi en henvendelse fra Kurt Näslund som trengte utstyr til vårens «Signed, Sealed, Delivered»-turné med høstens eminente Stjernekamp-vinner Odd René Andersen – og nå er de endelig i gang!

I samarbeid med Kurt har vi utarbeidet en god løsning som passer ypperlig til denne turneen. Pakken er ganske enkel og liten, den består av 1stk MA3 Light, 15stk Martin Atomic Dot CLD og 15stk Martin Mac One. Lampene er fordelt på 5stk rør som står stødig på hver sin baseplate. Pakken er kablet slik at alle lamper styres via nettverk og turneen har derfor ikke med seg en eneste tradisjonell DMX-kabel!

«Dette er en pakke som gir meg god fleksibilitet. Vi er på en turné der størrelse på scenene varier veldig, da er det veldig fint å ha en pakke som kan strekkes ut, men også komprimeres på de mindre scenene uten at det går utover det visuelle utrykket i noe særlig grad. Utstyret er veldig lett å rigge opp og ned da utstyret har en veldig lav egenvekt.» sier Knut, og har følgende bemerkninger om det nyeste tilskuddet til vår utstyrspark:

«Dette er mitt første møte med Martin Mac One. Når jeg kom på pre-prod og skulle løfte den opp av flight for første gang, trudde jeg at det var en «dummy-lampe» pga. dens lave egenvekt. Jeg er også positivt overrasket over hvor mye output det er i denne lampen, fargene er også upåklagelige. Den fine Fresnell-linsa som er bakgrunns belyst med «aura-effekt» gir meg mulighet til å lage mange forskjellige variasjoner igjennom settet. I kombinasjon med krydret fra Atomic Dot er dette en liten, kompakt pakke som jeg virkelig er fornøyd med.»

«Signed Sealed Delivered»-turneen gjør hele 30 stopp på sin vei gjennom landet. Tvi tvi videre på reisen!

Foto: Knut Näslund

Lenker:
Odd René Andersen
Kurt Näslund
Stageway
LiteNordic
Martin Professional